بررسی سیستم تغلیظ کننده رب گوجه فرنگی

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

توجه : این فایل به صورت فایل ورد (Word) ارائه میگردد و قابل تغییر می باشد


 بررسی سیستم تغلیظ کننده رب گوجه فرنگی دارای 70 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی سیستم تغلیظ کننده رب گوجه فرنگی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.


فهرست مطالب

مقدمه                                            1
تاریخچه کنسروسازی                                    2
تاریخچه پرورش گوجه فرنگی                                4
ترکیبات شیمیایی                                        6
خواص داروئی                                        6
فلوچارت خط تولیدی رب گوجه فرنگی                            8
خط تولید رب گوجه فرنگی و مراحل آن                             9
1)    دریافت گوجه فرنگی                                10
2)    حوضچه شستشو                                    10
3)    بازرسی و جور كردن : (Sorting)                         11
4)    خردكن : (Crushing )                                12
5)    قیف خردكن                                     13
6)    پری هیتر:Pre Heating) (                             14
7)    صافی                                         14
8)    مخزن ذخیره آب گوجه فرنگی                             15
9)    تغلیظ¬كننده¬ها :Batch, Continuse))                         16
            انواع تغلیظ¬كننده¬ها:
             الف)تغلیظ به روش ناپیوسته :Batch) (                          18
             ب)تغلیظ به روش پیوسته:Continouse) (                      19
     انواع تغلیظ کننده¬ها                                    20
     دیگ پخت رو باز                                    20
     بول¬های تغلیظ کننده (تولید به صورت بچ)                        20
     سیستم تیتانو                                        21
     سیستم تغلیظ کننده های چند بدنه ای                            21
      اجزا اصلی تغلیظ کننده ها                                21
      تغلیظ کننده تک بدنه¬ای کانتینیوس                            22
      کولینگ تاور(چیلر)                                     22
      تغلیظ کننده کانتینیوس چند بدنه¬ای                            23
       تعمیر و نگهداری تغلیظ کننده ها                            23
         فعالیت هایی که در نت پیشگیرانه تغلیظ کننده باید مد نظر قرار گیرد            24
        نت اضطراری که در بیشتر شرکت¬ها مورد استفاده قرار می¬گیرد                 24
        مشخصات دستگاه اواپراتور تیتانو                            25
10)     پاستوریزاتور                                    31
11)     فیلر : (پركن)                                    32
12)     دربندی                                        33
13)     پاستوریزاتور ثانویه (اصلی)                             33
14)     كد زنی                                        33
15)     اتیكت زنی                                    33
16)     بسته بندی                                    34
ویژگی¬های استاندارد  رب گوجه فرنگی                            34
ویژگی¬های مواد اولیه مصرفی                                34
ویژگی¬های بسته بندی                                      36
بسته بندی و صادرات                                     37
نشانه¬گذاری                                         38
واحد آزمایشگاه و كنترل كیفیت                                 38
آزمایشات تعیین كیفیت رب                                39
الف)آزمایش¬های فیزیكی                                 39
ب) آزمایشات شیمیایی                                    42
ج)آزمایشات میكروبی                                     46
آزمون¬های فیزیکی و شیمیایی رب¬گوجه فرنگی در کارخانه یک و یک             50
آزمایشگاه میکروبیولوژی و آزمون¬های میکروبی                        52
ضمیمه: تصاویر دستگاه تغلیظ کننده                            55
منابع                                          62

 

مقدمه
     علم تغذیه مجموعه ای از علوم بشری است که از ارتباط بین غذا و سلامتی موجودات زنده را در بر می¬گیرد و در مورد چگونگی تولید و مصرف مواد غذایی صحبت می¬کند. امروزه تغذیه به عنوان یکی از عوامل موثر در سلامت عمومی بشر و پیشرفت اقتصادی جوامع بشری مطرح می¬باشد و استقلال سیاسی، اجتماعی و اقتصادی جوامع انسانی بدون تأمین امنیت غذایی مفهومی ندارد تا جایی که از سال 1945میلادی، روز16 اکتبر هر سال به نام روز جهانی غذا نامگذاری شده است.
     به این منظور تلاش در جهت ارتقاء تکنولوژی و برقراری امنیت غذایی به عنوان یک امر حیاتی تلقی شده است. چگونگی استفاده از موادغذایی در دراز مدت و برای مدت زمان طولانی¬تر، جوامع را به فکر ساخت ماشین¬آلات و کارخانه ها انداخته است این صنایع تولیدی به سرعت رشد کرده اند تا جایی که امروز اکثر مواد غذایی مصرفی انسان¬ها به وسیله کارخانه ها تولید می¬شوند. روند تولیدات به سرعت رشد کرده¬اند تا جایی که امروزه اکثر مواد غذایی مصرفی انسان¬ها به وسیله کارخانه تولید می-شوند.
     در تولیدات کشاورزی صنایع غذایی به عنوان محور اساسی فراهم کردن نیازهای غذایی انسانهاست. با استفاده از صنایع غذایی می¬توان موادغذایی را از حالت قابل فساد به صورت با ثبات درآورد که خود تولیدکننده مواد اولیه کشاورزی هستند به طور مستقیم کشورهایی که امکان تولید این مواد را ندارند به صورت غیرمستقیم اقتصاد خود را رونق می¬بخشند بسیاری از کشورهای صنعتی مواد اولیه کشاورزی خود را از خارج وارد کرده و با تبدیل و بسته-بندی، ارزش آنها را تا چند برابر افزایش می¬دهند و علاوه بر تأمین نیازهای خود،کسب درآمد نموده و دانش فنی خود را بالا می¬برند.



منابع و ماخذ
•    کنسروسازی: رسول پایان
•    ماشین آلات صنایع غذایی: سجاد عبدی نوروزانی
•     شرکت دشت مرغاب( یک و یک)
•    http://www.peymantoos.com
•    http://kaleg.vcp.ir
•    http://mscmorteza.blogfa.com

لینک کمکی